joi, 14 ianuarie 2010

Ghiveci de legume la cuptor


Ingrediente:

4 morcovi, 
3 cartofi
1 dovlecel, 
3 cepe
1 fir praz
100 grame fasole pastai
100 grame mazare
1 ardei gras, 
1/4 varza
3 linguri bulion,
50 ml ulei, sare, piper, dafin

Mod de preparare:

Morcovii, cartofii si dovlecelul se curata de coaja. Morcovii se taie rondele, cartofii si dovlecelul se taie cubulete.
Ceapa taiata fideluta si prazul rondele se pun la calit in ulei. Se adauga cartofii, morcovul, dovlecelul. Fasolea pastai se taie cam de 3cm. Ardeiul gras si varza se taie fideluta.
Se adauga 2 cani de apa si se dau la cuptor pentru minim 2 ore.
Cand legumele sunt facute se adauga bulionul. Se condimenteaza cu sare si piper.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...