duminică, 14 februarie 2010

Clatite cu dulceata


Ingrediente pentru Clatite cu dulceata


2 oua,
2 cani de faina,
4 cani de apa minerala,
o cana de bere,
4 linguri ulei,
2 linguri zahar,
un praf de sare,
esente (rom, vanilie)

Mod de preparare:

Se bat oualele bine, se adauga un praf de sare, zaharul. Se pune o cana de faina, apoi o cana de apa minerala, iar o cana de faina si restul de apa minerala. La final se pune o cana de bere ( cu bere ies pufoase), esentele si uleiul. Se bat in continuare cu mixerul ~ 3 minute.
Se lasa sa se odihneasca compozitia ~30 minute.
Se pune pe foc o tigaie (eventual de teflon), se unge cu ulei si se lasa sa se incinga. Se pune cate un polonic de compozitie in tigaie. Se lasa sa se desprinda marginile. Se intorc si pe partea cealalta.

Le puteti umple cu dulceata de capsuni sau visine. (sau ce gasiti prin camara).

BON APPETIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...