marți, 23 februarie 2010

Clatite de post


Ingrediente pentru Clatite de post

  • 2 cani de faina
  • 4 cani de apa minerala
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • esenta rom


Mod de preparare:

Se amesteca faina cu apa minerala, se adauga zaharul, 3 linguri ulei, putina sare si esenta de rom (o jumatate de fiola). Se bat cu mixerul aproximativ 3 minute.
Se pune pe foc o tigaie (eventual de teflon), se unge cu ulei si se lasa sa se incinga. Se pune cate un polonic de compozitie in tigaie. Se lasa sa se desprinda marginile. Se intorc si pe partea cealalta.
Atentie! Clatitele de post se fac un pic mai groase, sa nu se rupa cand se intorc.
Se umplu cu dulceata care va place.

BON APPETIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...