miercuri, 17 februarie 2010

De post- Prajitura cu dulceata de visine


Ingrediente:

  • 7 linguri ulei
  • 1 borcan 400 g dulceata de visine
  • 250 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • zeama 1/2 lamaie
  • scortisoara.
  • nuca taiata marunt sau nuca de cocos.

Mod de preparare:

Intr-un castron se amesteca dulceata cu uleiul foarte bine. Se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie, scortisoara si  faina cernuta.
Compozitia se pune intr-o tava de yena (rotunda) unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se presara deasupra nuca taiata marunt sau nuca de cocos.
Se coace la foc potrivit (180 grade celsius) pentru 25-30 minute.
Reteta se poate face si cu alta dulceata, de exemplu de caise, de afine, de capsuni etc.

 
 


Bon appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...