joi, 18 martie 2010

Mancare de cartofi


Ingrediente:

  • 1 kg cartofi,
  • 1 ardei gras,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri bulion,
  • 1 legatura de marar,
  • ulei,
  • sare, piper.

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se taie fideluta si se pune la calit  intr-o cratita   cu o jumatate de  ceasca de ulei.
Cand ceapa s-a calit (a prins o culoare aurie), se taie ardeiul fideluta si se adauga peste ceapa. Se lasa 5 minute.
Intre timp se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun si ei in cratita, se adauga apa cat sa se acopere cartofii.
Cand se inmoaie bine toate,  se adauga bulionul si se lasa sa mai fiarba 10 minute. La sfarsit se adauga verdeata tocata.
Se serveste cu salata de ardei copti sau salata de  muraturi.

BON APPETIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...