joi, 1 aprilie 2010

Negresa de post cu multa ciocolata

  
Nimeni nu va zice ca este de post!

Ingrediente:

  • 1 cana zahar,
  • 2 cani faina,
  • 1 cana apa minerala,
  • 1/2 cana ulei ,
  • 1 pachet praf de copt,
  • 1 lingura cacao,
  • 3 linguri gem (eventual de caise),
  • 150 gr ciocolata menaj (de post),
  • 3 lingurite nuca de cocos rasa.

Mod de preparare:

Mai mult decat usor!
Se amesteca ingredientele de mai sus, nu conteaza ordinea deloc.  
Ciocolata o vom folosi data pe razatoarea mica.
Din ingredientele de mai sus pastram 50 gr ciocolata si nuca de cocos pentru ornare.
Amestecul se va pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se va da la cuptor pentru ~ 40 minute la 180 grade.
Cand este fierbinte (abia scoasa din cuptor) vom orna cu nuca de cocos si ciocolata rasa .

Pur si simplu delicioasa!

Bon Appetit! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...