joi, 20 mai 2010

Pui cu lamaie si cartofi



Ingrediente pentru Pui cu lamaie si cartofi


4 copane,
500 g cartofi,
50 ml ulei de masline,
2 legaturi de ceapa verde,
o lamaie,
o lingurita boia dulce,
o lingurita maghiran (sau cimbru),
100 ml vin alb,
sare,
piper.



Mod de preparare:


Se amesteca uleiul de masline cu boiaua de ardei si maghiranul.
Se ung copanele cu acest ulei.
Cartofii se curata si se taie in bucati potrivite.
Ceapa se taie pe lungime.
Lamaia se taie in bucatele mici.

Intr-o tava rezistenta la foc, unsa cu ulei asezam copanele in mijloc si de jur imprejur cartofii.
Se da la cuptor pentru 30 minute la 220 grade.
Se intorc copanele si cartofii si adaugam lamaia, ceapa verde si stropim cu vin.
Se mai lasa la cutor pentru 30 minute.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...