marți, 28 septembrie 2010

Prajitura cu prune III


Ingrediente:

  • 1 kg prune,
  • 1 lingura zahar,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 300 g faina,
  • 1 si 1/2 cana zahar pudra,
  • 150 g unt,
  • 2 linguri smantana,
  • 2 oua,
  • 1/2 cana zahar.

Mod de preparare:

Curatam prunele de coaja si de samburi si le taiem feliute.
Presaram peste ele o lingura de zahar si o lingurita de scortisoara.

Amestecam faina cu zaharul pudra si cu untul.
Compozitia o punem intr-o tava unnsa cu unt.
Peste ea punem prunele.
Peste prune punem crema facuta din smantana amestecata cu galbenusurile, zaharul si albusurile batute spuma.

Se coace la foc potrivit pentru 40-50 minute.

Servim rece!

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...