vineri, 15 octombrie 2010

Pui cu iaurt


Ingrediente pentru Pui cu iaurt


  • 500 g piept de pui (pulpe dezozate),
  • 100 g iaurt,
  • o lingura bulion,
  • 5 catei de usturoi,
  • o lingurita rozmarin,
  • 1 lamaie,
  • ulei,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala si se taie bucatele mici.
Usturoiul se curata si se piseaza.
Amestecam iaurtul cu bulionul, usturoiul si rozmarinul.
Condimentam puiul cu sare si piper si se amesteca cu sosul de iaurt.
Se da la rece pentru 30 minute.

Se incinge uliul intr-o cratita si se adauga puiul, impreuna cu marinata de iaurt.
Se lasa pe foc pentru 30 minute, pana se patrunde bine puiul.
Dupa ce stingem focul, acrim cu zeama de la o lamaie.

Se serveste fierbinte cu garnitura de orez sau cartofi.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...