miercuri, 8 decembrie 2010

Fursecuri cu dovleac - de post



Ingrediente:


  • 2 cani de faina,
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,
  • 1/2 lingurita scortisoara,
  • un praf de sare,
  • 250 g margarina,
  • 1/2 cana cu zahar,
  • 1/2 cana piure de dovleac,
  • coaja de la o portocala,
  • 1/2 cana stafide,
  • 1/2 cana nuca macinata.


Mod de preparare:

Cernem faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea intr-un castron.
Adaugam margarina taiata cubulete mici si framantam pana avem un aluat sfaramicios.
Adaugam zaharul, dovleacul si coaja de portocala, apoi stafidele si nuca.

Amestecam bine toate ingredientele.
Intr-o tava unsa cu margarina punem gramajoare de aluat la distanta de minim 5 cm (ele vor creste).
Nu uitati sa incingeti cuptorul inainte.
Se coc 10-15 minute la 190 grade.

Bon Appetit!

PS: Puteti sa faceti cantitate dubla, sunt delicioase si dispar asa repede!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...