luni, 7 februarie 2011

Pui a la Micky


Ingrediente pentru Pui a la Micky

  • 1 piept de pui (dolofan),
  • 1 buc ceapa,
  • 3 buc catei usturoi,
  • 4 buc cartofi,
  • 2 buc gogosari in otet,
  • 20 g ghimbir,
  • 100 ml suc de rosii,
  • sare, piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fasiute lungi de ~ 5 cm.
Se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei incins.
Cand se rumeneste frumos se scoate si se pastreaza la cald.

In uleiul ramas calim ceapa si usturoiul pentru 3 minute, adaugam cartofii si lasam ~ 10 minute, amestecand din cand in cand.
Turnam 100 ml apa si sucul de rosii, adaugam ghimbirul (dat pe razatoarea mica), si gogosarii taiati fasii.

Se adauga si bucatile de pui, se amesteca si se da la cuptor pentru 40-50 minute.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...