miercuri, 6 aprilie 2011

Cartofi brutaresti cu ceapa - de post




Ingrediente pentru Cartofi brutaresti cu ceapa

  • 1 kg cartofi,
  • 200 g ceapa,
  • 50 ml ulei,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1/2 legatura marar,
  • sare,
  • piper.


Mod de preparare:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri.
Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta.
Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie.
Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei (impreuna cu uleiul in care am prajit-o) si verdeata tocata marunt.
Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei.
Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora.
Servim alaturi o salata asortata.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...