miercuri, 15 iunie 2011

Pui cu marar





O mancarica pe cat de usor de facut, pe atat de gustoasa.
Poate fi chiar gustul copilariei pentru multi dintre noi. 

Ingrediente pentru Pui cu marar


1 kg carne de pui,
1 ceapa,
400 ml apa,
100 ml smantana,
1 lingura cu varf de faina,
4 legaturi marar,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu carnea de pui taiata in bucati potrivite.
Eu am folosit copanele, dar se poate folosi orice parte a puiului va place.
Cand ceapa devine aurie, adaugam apa si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Amestecam smantana cu faina si se mai dilueaza cu putina apa.
Spalam bine mararul si il tocam marunt.
Cand carnea este bine fiarta, adaugam amestecul de smantana si mararul.
Mai lasam pe foc sa se combine aromele, apoi condimentam mancarea cu sare si piper.
Putem servi mancarica cu cartofi naturi sau paste.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...