vineri, 16 martie 2012

Pui în sos de capere



Ingrediente:


8 pulpe de pui dezosate,
sare,
piper,
5 lingurițe capere,
1 lămâie,
3 lingurițe unt,
3 lingurițe făină,
300 ml supă de pui (legume),
pătrunjel verde.


Mod de preparare:


Se condimentează pulpele de pui cu sare și piper.
Se încinge o tigaie grill.
În cazul în care folosiți pulpe de pui cu pielița (eu așa recomand :)) ) se vor pune cu pielița în jos, pe plită. Recomand să se folosească și pielița pentru că are ceva grăsime și puiul mai mult se va praji decât frige. Câte 2-3 minute pe fiecare parte și este gata.
Se scoate pe un platou și se va păstra la cald.
Pentru sos topim untul, adăugăm făina și amestecăm bine.
Stingem cu supa de pui și amestecăm bine cu un tel.
Adăugăm caperele și sucul de la lămâie (proaspăt stors).
Fierbem 2-3 minute.
Condimentăm cu sare și piper.
Aranjăm pulpele pe farfurii și turnăm deasupra sosul de capere.
Ornăm cu pătrunjel verde.
Poftă bună!

PS: Dacă doriți și o garnitură puteți alege între orez sau paste.

2 comentarii:

  1. arata bine! trebuie sa fie tare bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Its likе you leaгn my thoughts! You aрpear
    to graѕp so much about thіs, such as you wrote the ebooκ in іt or ѕomething.
    I thinκ that yоu just сoulԁ do wіth a feω p.
    c. to foгcе the meѕѕage hοme a bit, howеνer other
    than that, that is gгeat blog. Αn ехcellent rеaԁ.
    Ι'll definitely be back.

    my web-site: Beleuchtung für schmuck fotostudio

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...