marți, 27 martie 2012

Tartine cu cremă de somon afumat

Ingrediente pentru Tartine cu cremă de somon afumat

200 g somon afumat
200 g brânză Philadelphia,
o linguriță sos de hrean,
câteva picături sos iute,
3 fire de ceapă verde,
8 felii baghetă de pâine,
1-2 lingurițe ulei de măsline,
1/2 lămâie,
1-2 fire de ceapă verde pentru ornat.

Mod de preparare:

Tăiem mărunt 3 fire de ceapă verde și le călim în uleiul de măsline.
Se reduce focul și adăugăm somonul afumat rupt bucățele.
Amestecăm bine, apoi adăugăm sosul de hrean și căteva picături de sos iute.
Adăugăm brânza Philadelphia și amestecăm bine.
Se oprește focul și se lasă să se răcească.
Între timp tăiem 8 felii de baghetă - un pic oblice - să fie mai mari.
Feliile de pâine se pot prăji și se pot unge și cu un pic de unt.
Punem crema de somon pe feliile de pâine, ornăm cu ceapă verde și stropim cu zeamă de lămâie.

Poftă bună!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...