miercuri, 2 mai 2012

Degețele de pui


Ingrediente:

1 piept de pui dezosat și fără piele,
3 linguri făină,
3 albușuri de ou,
o lingură cu vârf susan,
sare,
piper,
ulei pentru prăjit.

Mod de preparare:

Pieptul de pui spălat și zvântat se taie în fâșii lungi și cât mai subțiri.
Se condimentează carnea cu sare și piper.
Fâșiile de pui se dau prin făină (se pot pune într-o pungă împreună cu făina, agitându-se ușor).
Se înlătură excesul de făină de pe fiecare bucățică de carne.
Batem bine albușurile cu un praf de sare și piper.
Când sunt bine bătute, albușurile se amestecă cu susanul.
Se trece fiecare fâșie de carne prin albușul bătut și se pune în uleiul încins.
Se prăjesc 1-2 minute (sau până se rumenesc).
Servim fierbinți cu garnitura preferată.
Poftă bună!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...