joi, 7 februarie 2013

Supă de varză roșie

Ingrediente pentru Supă de varză roșie

1/2 varză roșie (aprox. 1 kg),
2 cepe potrivite,
2 morcovi,
1 ardei gras roșu,
300 ml suc de roșii,
1-2 linguri mărar proaspăt tocat,
sare,
opțional smântână pentru servit.

Mod de preparare:

Varza roșie se curăță de primele frunze, apoi se taie fâșii, care se taie la rândul lor bucățele.
Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.
Morcovul se curăță, se spală și se taie după preferință - cubulețe sau rondele.
Ardeiul roșu se taie în două, se înlătură cotorul și semințele, apoi se toacă mărunt.
Toate legumele se pun într-o cratiță și se acoperă cu apă - apa să depășească cu 2-3 cm legumele.
Se pun la fiert pentru 15 minute de când începe apa să clocotească.
Adăugăm sucul de roșii și mai lăsăm să dea câteva clocote.
Condimentăm cu sare.
Stingem focul și adăugăm mărarul tocat mărunt.
Servim după preferință caldă sau rece - în ambele moduri este delicioasă - cu smântână.
Poftă bună!

Un comentariu:

  1. I loѵe youг blog.. very nice сolorѕ & thеmе.

    Did you dеsign this website yourself or ԁid you
    hiгe someonе to ԁo it for you? Plz answer back as I'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. kudos

    Here is my page - schmuck fotografie studio los angeles

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...