marți, 29 decembrie 2009

Salata cu ciuperci si usturoi


Ingrediente pentru Salata cu ciuperci si usturoi

1 cutie ciuperci,
maioneză din 2 gălbenușuri,
sare
piper
3-5 căței usturoi

Mod de preparare:

Ciupercile se toacă mărunt. 
În cazul în care folosiți ciuperci proaspete, acestea se taie felii și se fierb pentru aprox. 15 minute, se pun la scurs și se folosesc după ce s-au răcit bine.
Cățeii de usturoi se pisează.

Pentru maioneză folosim 2 gălbenușuri, o lingură muștar de Dijon, 1 linguriță sare lămâie sau 2 linguri zeamă lămâie și 300 ml ulei.
Se amestecă ciupercile cu usturoiul și cu maioneza.
Pentru cei care țin post, se poate folosi maioneza de post.
Se condimentează cu sare și piper.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...