duminică, 28 martie 2010

Ciorba de pui


Ingrediente pentru Ciorba de pui


  • 1 kg carne de pui,
  • 1 buc ceapa,
  • 1 buc morcov,
  • 1 buc cartof,
  • 1 buc ardei gras,
  • 2 lingurite bulion sau 2 rosii coapte,
  • 1 litru bors,
  • o legatura patrunjel,
  • o legatura leustean,
  • sare.
      
Mod de preparare:

Puiul curatat si spalat, taiat in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu ~ 3 litri de apa.
Se va aduna spuma si se lasa sa fiarba pentru 20 minute.
Intre timp curatam, si tocam marunt legumele.
Le adauga si pe ele in oala si mai fierbem pentru 30 minute.
Intre timp fierbem borsul separat si calim bulionul sau rosiile tocate marunt in 2 linguri de ulei.
Adaugam in oala bulionul calit, amestecam si lasam 5 minute dupa care adaugam si borsul.
Condimentam cu sare sau o lingurita de delikat.
Tocam marunt legaturile de patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.
Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...