sâmbătă, 7 august 2010

Pui Senegalez


Ingrediente pentru Pui Senegalez


500 g piept de pui,
200 g orez,
2 cepe mai mici,
o lamaie,
50 g mustar iute,
50 ml ulei,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata de pielite si se taie bucatele mici.
Jumatate din ulei se pune la incins, se adauga orezul, amestecam pentru cateva secunde, punem 600 ml apa si lasam la foc mic.
Ceapa se curata, se taie fideluta, se amesteca cu sare, mustar si zeama de la o lamaie.
Cealalta jumatate de ulei se pune la incins int-o tigaie si se prajesc bucatelele de pui pana se rumenesc.
Dupa ce s-a rumenit carnea, adaugam ceapa amestecata cu mustar si mai lasam 5 minute.
Dupa care adaugam si orezul fiert si mai lasam 5 minute

Servim cu patrunjel verde si rosii pentru un strop de culoare.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...