vineri, 12 noiembrie 2010

Pui cu mere


Ingrediente pentru Pui cu mere


  • 8 copane,
  • 4 buc mar Golden,
  • 2 buc ceapa,
  • 4 buc catei de usturoi,
  • 100 ml apa,
  • 100 ml vin alb,
  • 100 ml suc de rosii,
  • 1 lingurita cardamon,
  • sare,
  • piper.
 
Mod de preparare.

Copanelele se spala si se cresteaza.
Cepele se curata, se taie julien si se calesc in ulei incins.
Ustroiul se toaca marunt si se adauga peste ceapa.
Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam copanele condimentate cu sare si piper.
Se lasa cate 5 minute pe fiecare parte, dupa care adaugam apa, vinul si sucul de rosii si lasam la foc mic pentru 20 minute.
Intre timp curatam merele de cotorul cu seminte si le taiem bucatele mici.
Le adaugam peste bucatile de carne si gatim in continuare pana cand merele se inmoaie.
Condimentam cu sare, piper si cardamon.
Servim fierbinte!

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...