luni, 21 martie 2011

Omleta pufoasa



Ingrediente:
  • 4 oua,
  • 2 linguri smantana,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 1/2 legatura patrunjel verde,
  • 40 g unt,
  • sare,
  • piper.


Mod de preparare:

Ceapa si patrunjelul se toaca marunt.
Se pune untul intr-o tigaie mare, iar cand s-a topit adaugam ceapa si patrunjelul si le calim foarte putin.
Separam galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile le amestecam cu un praf de sare, piper si smantana, dupa care adaugam albusurile batute spuma.
Compozitia se adauga in tigaie peste ceapa, amestecand usor.
Se prajeste omleta pe ambele parti.

Pofta buna!

Un comentariu:

  1. Dacä pui in Omelett Friscä liquidä se face asa de pufoasä ca si un Souffle...

    sieugätesc

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...