marți, 26 iulie 2011

Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide







Ingrediente:

1 1/4 cana faina,
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,
1/2 lingurita sare,
100 g unt,
1/2 cana zahar tos,
1/2 cana zahar brun,
1 lingurita esenta vanilie,
1 ou mare,
1/2 cana fulgi ovaz,
1/2 cana stafide.

Mod de preparare:

Intr-un castron cernem faina, sarea si bicarbonatul de sodiu.
In alt castron batem cu mixerul la viteza mare, untul cu zaharul tos si cel brun, pana se fac crema.
Adaugam oul (scos din timp de la frigider la temperatura camerei) si vanilia.
Incorporam amestecul de faina, apoi fulgii de ovaz si stafidele.
Se pun in tavi unse cu unt, lingurite generoase de aluat, la distanta de 5cm.
Se coc pentru 15-20 min (cuptorul sa fie incalzit).

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...