vineri, 22 iulie 2011

Pui cu zucchini


Ingrediente pentru Pui cu zucchini


1 kg carne de pui (aripioare, copane, piept),
4 buc zucchini,
2 buc rosii,
2 legaturi ceapa verde,
100 ml vin alb,
50 ml ulei,
1/2 legatura patrunjel,
sare,
piper.


Mod de preparare:

Carnea de pui se portioneaza, se spala si se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-un vas uns cu ulei, aranjam carnea de pui, o stropim cu ulei si o dam la cuptor pentru 15 minute.
Intre timp ne ocupam de ceapa verde, o spalam si o tocam marunt.
Zucchini se spala, se indeparteaza capetele si se taie in bucati de 1,5-2 cm.
Rosiile se taie in doua, apoi in felii cat mai subtiri.
Dupa cele 15 minute, scoatem carnea din cuptor, adaugam ceapa verde si dovleceii.
Amestecam usor sa se aranjeze bine toate in tava, apoi punem deasupra feliutele de rosii.
Stropim totul cu vinul alb si putin ulei si dam la cuptor pentru inca 30 minute.
Presaram patrunjelul verde si mai dam la cuptor pentru 5 minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...