luni, 21 ianuarie 2013

Andive umplute cu ton

Ingrediente pentru Andive umplute cu ton

2 buc andive,
o conservă ton bucăți,
zeama de la 1/2 lămâie,
frunzulițe de pătrunjel proaspăt.

Mod de preparare:

De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :)

Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton doriți să puneți.
Andivele se stropesc cu zeama de la 1/4 lămâie.
Desfacem conserva de ton și punem tonul într-o strecurătoare să eliminăm tot lichidul.
Împărțim tonul în mod egal în foile de andive.
Stropim cu zeama de la 1/4 lămâie și ornăm cu frunzulițe de pătrunjel.
Și gata aperitivul nostru.
Poftă bună!

6 comentarii:

  1. O reteta sanatoasa pe gustul meu.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ca se prepara atat de usor sigur se vor mai prepara ;) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. I lоved as much as yοu'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

    Look into my website: schmuck fotografie studio-Beleuchtung

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...