luni, 21 iulie 2014

Piept de pui gratinat pe pat de dovlecel

Ingrediente pentru Piept de pui gratinat pe pat de dovlecel


500 g piept de pui
500 g dovlecei
1 roșie mare
felii de cașcaval
sare
piper
ulei de măsline
busuioc verde



Mod de preparare:

Roșia se spală, se taie cubulețe, se condimentează cu puțină sare și se așează într-o strecurătoare.
Sarea va face să elimine cât mai multă apă.
Dovleceii se spală, se taie capetele și se taie felii lungi, groase de 1 cm.
Se condimentează cu sare, piper și se stropesc cu ulei de măsline.
Se așează pe grătarul încins câte 1-2 minute pe fiecare parte.
Când sunt gata se așează într-o tavă tapetată cu hârtie pergament.
Pieptul de pui se taie în felii subțiri, un pic mai groase decât cele de șnițel.
Se condimentează cu sare, piper și se stropesc cu ulei de măsline.
Se așează pe grătarul încins câte 2 minute pe fiecare parte.
Când este gata, aranjăm fiecare felie de carne pe câte o felie de dovlecel.
Deasupra punem cubulețe de roșii și felii subțiri de cașcaval.
Se dă tava la cuptor (încins în prealabil la 200 grade C) pentru 15-20 minute.
Servim imediat, ornând cu frunzulițe de busuioc.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...